Over Timmer- en Klusbedrijf Siebe Bos

Siebe Bos, Timmer en klusbedrijf is een onderneming die alles van begin tot einde voor u regelt. U heeft één aanspreekpunt tijdens de verbouw. Siebe staat bekend om correcte planningen en goede communicatie. Dit bedrijf beschikt over een groot netwerk met lokale leveranciers en vakmensen. Naast zijn eigen installateur en timmerman schakelt hij indien nodig ook schilders, tegelzetters etc. in. Door de korte lijntjes wordt er efficiënt gewerkt en houdt Siebe de supervisie. Op deze manier is de klant gewaarborgd van zijn of haar wensen.

‘We reageren snel op een vraag of verzoek, houden van persoonlijk contact en komen onze afspraken na. We staan voor u klaar, zowel voor particulieren als zakelijke klanten. Welke wens kunnen we voor u waarmaken?

Eigenaar

Siebe

Siebe is een veelzijdig man. Iemand met passie en affiniteit in de bouw. Vanaf zijn jonge jeugd was hij hier werkzaam in. Door de jaren heen heeft hij veel ervaring opgedaan en is nu de spil van dit bedrijf. Siebe kan met de klant meedenken en brengt de uitvoering van alle werkzaamheden  goed geregeld tot stand. Snelheid, vakmanschap en kwaliteit wordt door hem gewaarborgd.

Timmerman

Appie

Een timmerman zoals je ze nog maar weinig ziet. Wat zijn ogen zien kunnen zijn handen maken! Tot in de kleinste details maakt onze timmerman werkelijk alles wat de klant wenst. Appie is de rust zelve. Een man waarmee je goed kan overleggen. Hij denkt altijd mee en kan de meest creatieve oplossingen in problemen bedenken en uitvoeren.  Appie slaat de spijker altijd op z’n kop! Letterlijk en figuurlijk.

Installateur

Sietse

Sietse is een installateur met perfectie. Hij houdt van netheid en dat zal de klant merken! Zijn werkzaamheden worden altijd keurig opgeleverd. Sietse houdt van detail en is erg  correct in de afwerking. Het is een man met gouden handen, een alleskunner.  Zijn specialiteit is de installatie techniek. Maar ook in verf, behang, timmer en interieur heeft hij veel ervaring.  Geen klus is te klein voor deze all-rounder.